fbpx
Selectează o Pagină

1. Va va tine racoare
-Barba este asemanatoare unui tufis. Va puteti adaposti pe timpul iernii si puteti gasi umbra si racoare pe timpul verii. Daca se intampla sa transpirati pe timpul verii, se intampla pentru ca este cald afara si este ceva normal, indiferent daca aveti barba sau nu.

2. Barba poate bloca razele UV, protejandu-va de cancerul de piele
-Un studiu efectuat recent in Australia, arata ca barba poate proteja foarte bine pielea, blocand in proportie de 95%, aparitia cancerului de piele cauzat de razele UV ceea ce inseamna ca va poate salva viata la propiu.

3. Barba creste mai repede vara
-Acest lucru poate fi valabil mai mult la unii barbati decat la altii, insa este recunoscut faptul ca vara, datorita stilului de viata mai sanatos (se consuma mai multe fructe si legume) si al expunerii mai dese la soare, poate duce la o crestere mai rapida a firului de par.

Dupa cum vedeti, barba lasata pe timpul verii are beneficii si va poate ajuta sa suportati caldura mai usor. Insa asa cum va sfatuim mereu, trebuie sa aveti si grija de ea, pentru ca este o perioada a anului in care petreceti mai mult timp in soare, in apa sarata , la piscina si toti acesti factori pot distruge firul de par daca acesta nu este protejat. Sfatul nostru este sa incercati sa va hidratati firul de par cat mai des cu putina.

thebarber.ro

0