fbpx
Selectează o Pagină

La începutul verii am avut onoarea să avem echipa Tripp de ucenic în laboratorul Veles – poate știți deja despre acest proiect, dar dacă nu știți și sunteți pasionați de lumea hairstyling-ului, barbering, și tot ce ține de păr și de oamenii implicați în aceste domenii – aici găsiți materiale cu ei și nu numai.

Tripp De Ucenic & LINE UP este Un proiect ce ia amploare încetul cu încetul, susținut de ideile și de invitații lui Anghel Iulian Radu – proiect pe care noi l-am susținut în ultima perioadă prin a-i fi sponsor. Indiferent de ce va aduce viitorul, dorim să vă prezentăm ce a ieșit din acesta vizită în care Anghel Iulian Radu i-a fost ucenic Andreei, persoana care a creat brandul Veles!

Andreea și o bucățică din laboratorul Veles

Tripp de ucenic în laboratorul Veles

Într-o zi însorită, în orașul de la malul mării, am primit pentru prima dată în vizită echipa Tripp de Ucenic, aflată în zonă cu ocazia evenimentului RBSE. Micul nostru laborator a devenit brusc neîncăpător însă toată lumea a fost ordonată și ascultătoare (deși glumele și dorința de rebeliune nu au lipsit) și până la urmă totul s-a finalizat fără accidente de muncă și cu o experiență frumoasă ca și amintire!

În primul filmuleț puteți observa procesul simplificat al realizării untului de barbă – și distracția care vine o data cu a avea pe cineva nou în spațiul de producție

Episodul următor este realizat sub forma unui interviu în care puteți afla mai multe și despre produsele Veles dar și despre restul brandurilor care pornesc din laboratorul nostru – Cremuța și Radiosia (vă lăsăm să descoperiți mai multe în filmuleț).

Sperăm că ai urmărit cu plăcere aceste clipuri!

Lasă-ne un comentariu să știm ce părere ți-ai făcut și noi îți vom super mulțumi!

0